Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Day by day

Een unieke collectie eigentijdse meubelen

Kwaliteit en goed vormgegeven producten toegankelijk maken voor een steeds groter wordende groep mensen, dat was het uitgangspunt voor het opstarten van de collectie «Day by day».

Gevoel voor design, interesse voor het hedendaags interieur wordt met de dag belangrijker, ongeacht de leeftijd van de consument.

De laatste technologische ontwikkelingen, computergestuurde productietechnieken, volautomatische snijmachines voor stof en leder, maken het mogelijk design en kwaliteit te brengen, die een lust zijn voor het oog én die ook nog betaalbaar zijn.

Productontwikkeling speelt een belangrijke rol. Materialen worden geselecteerd, getest en op een efficiënte manier verwerkt. Enkel kwalitatieve materialen, want die paar euro's extra, beïnvloeden de prijs in geringe mate.

Zodat u dag na dag blijft genieten van uw interieur.

De recentste trends worden constant in het oog gehouden en dit zorgt voor een continue creatieve input.
Dag na dag broeden ontwerpers, kleurexperts en productontwikkelaars op nieuwe design ideeën. Net zolang experimenteren totdat alles klopt. Alle modellen zijn tot in het laatste detail uitgewerkt.

Day by day collectie: een innovatief woonconcept voor design én prijsbewuste consument, gebaseerd op vier pijlers: design, kwaliteit, verzorgde leveringen en unieke prijzen.

Design met een aantrekkelijk prijskaartje.

Inside - Drie Masten   ©   februari 2015